Thema- vakantieweken

Stichting N-Joy biedt tijdens alle schoolvakanties midweken op maat. Deze midweken zijn verdeeld in vijf thema’s.

Stichting N-Joy Week
Kamp Digitaal Glitter & Glamour
Survival Kamp
Oud en Nieuw

Wie ben jij?

We nemen de ontwikkeling van onze jongeren zeer serieus, wat maakt dat we o.a. rekening dienen te houden met de vorming van jouw eigen mening en je zelfstandigheid.

De stap om deel te gaan nemen aan een midweek tijdens de schoolvakantie is voor onze jongeren vaak zeer groot. Nieuwe situaties, nieuwe mensen, alles helemaal anders dan zij gewend zijn.
Een midweek die zoveel mogelijk aansluit bij hun interesses en waar leeftijdsgenoten komen met dezelfde interesses, maakt deze stap al kleiner.
Deelnemers zullen sneller in contact komen met anderen, makkelijker kunnen zeggen wat zij willen en beter open kunnen staan voor nieuwe dingen.