Onze doelgroep Onze werkwijze Onze begeleiders

Over Stichting N-Joy

Na jarenlange ervaring in de hulpverlening binnen de middag-weekend- en vakantieopvang, zagen wij dat er weinig passende opvang werd geboden voor onze doelgroep. Wij zijn ervan overtuigd dat onze jongeren in een bijzondere ontwikkelingsfase zitten, zij hebben duidelijke wensen en zijn een specifieke doelgroep. Zij behoeven hierdoor passende begeleiding.

Stichting N-Joy is geheel toegerust op kinderen/jongeren en gezinnen, die te maken hebben met alle facetten van deze bijzondere levensfase.

Wij willen onze deelnemers doelgericht ondersteunen en stimuleren om hun unieke mogelijkheden te ontdekken, zodat ze zichzelf kunnen accepteren en waarderen in wie ze zijn. Zonder druk leggen op het corrigeren en sturen, moet het vooral ook een ontspannen tijd zijn.