Oud & Nieuw

Kerst en oud & nieuw zijn dé tijden van het jaar van gemoedelijkheid, gezelligheid en knusheid.

Nieuwjaar, nieuwe vrienden

Onze ervaring is dat het de deelnemers enorm kan opluchten om eens niet met de rituelen van het gezin mee te doen en de feestdagen in te vullen hoe zij dit graag zouden zien.
Daarnaast kan het voor de rest van het gezin heerlijk zijn om de aandacht eens ànders te verdelen tijdens deze mooie dagen.

Tijdens deze dagen organiseert Stichting N-Joy een volle week om samen het nieuwe jaar in te luiden. Heerlijk buiten bezig zijn of lekker binnen chillen.
Gezellige activiteiten, lekker eten, warme chocolademelk, een haardvuurtje en natuurlijk VÉT vuurwerk (onder begeleiding)!!!

Gewoon een weekje genieten. Het is tenslotte maar één keer per jaar kerstvakantie.

Data 2016:

• 30 dec. t/m 02 januari 2017
Voor jongens of meiden:
Voor allebei

Locatie:
Nader te bepalen

Periode:
Vrijdag 13:00 t/m maandag 19:00

Overige feiten:

• Luxe accommodatie
  • Maximaal twee groepen
  • 12 Deelnemers/ 6 begeleiders totaal.
  • Vervoer mogelijk tot aan uw huis

Activiteiten, o.a.:

• Pretpark
  • Fondeuen/Gourmetten
  • Nieuwjaarsshow
  • Haardvuurtje
  • Spellen
  • Schaatsen
  • Vuurwerk (onder toezicht)
  • Wandeltochten