Stichting N-Joy pakt deze week flink uit. Computers, beamers, 19’’ schermen, Wii spelcomputers en GPS apparatuur zullen op locatie geïnstalleerd worden.

Verboden te campen

Tegenwoordig spelen, in de ontwikkeling van onze opgroeiende jeugd, computers een grote rol. Middels deze leerzame midweek willen wij niet alleen inspelen op de wensen van de jongeren; ook aan hun behoeften qua ontwikkeling wordt hier tegemoetgekomen.
Wij hebben ervaren dat computers voor hen dan ook een veilige manier is om contacten te leggen met hun leeftijdgenoten.

Kennis van computers is geen vereiste. Met behulp van verschillende workshops en werken in groepen leer je genoeg over de digitale wereld …. en elkaar.

Er is een afwisselend actief en relaxed programma, alles met een link naar de digitale wereld. Een midweek vol gamen, actie, sociale contacten en gezelligheid.
Bovenaan staat echter een leuke gezellige week, op een manier die zo goed mogelijk bij de jongere aansluit.

Data 2016:
  • 02 t/m 06 mei
  • 01 t/m 05 aug
  • 17 t/m 21 oktober
  • 24 t/m 28 oktober
Voor jongens of meiden:
Voor jongens en meiden

Locatie:

Verschillende groepsaccomodaties in Nederland

Periode:
Maandag 13 uur t/m vrijdag 16 uur

Overige feiten: