Stichting N-Joy werkt met een bijzondere formule, wij zijn er voor iedereen die zorg nodig heeft en die wij kunnen helpen.

Onze dagbesteding is terug te vinden op een aparte website: www.actieve-zorg.nl

Afhankelijk van jouw vraag kijken wij wat wij voor jou in huis hebben, of passend voor jou kunnen maken.

Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding, op onze locatie of bij jou thuis.

N-Joy heeft interessante plekken waar je kunt leren weer in een werk / leef ritme te komen, samen kunt werken met anderen, en vaardigheden kunt leren.

Zoals onze groenploeg die zowel op externe locaties werkzaam zijn en het terrein van Zwembad het Run verzorgen, onze horecagelegenheden, schoonmaak- en baliewerkzaamheden en productiewerk.

Ook ondersteunen wij jou bij het vinden van juiste scholing en/of werk, het maken van huiswerk en het regelen van financiering van je opleiding.

Onze ambulante ondersteuners helpen jou op alle belangrijke leefgebieden (weer) op de rit te komen, zoals wonen, financiën, relaties, en opvoedingsvragen.

In noodgevallen helpen wij met een bijdrage in voeding en dergelijke, al naar gelang wat nodig is kijken wij naar de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht via een PGB of via een Zorg in Natura indicatie (ZIN), informeer gerust naar de mogelijkheden, bij ons of bij jouw Gemeente.

Begeleiding

De cliënten van N-Joy worden ondersteund door professionele begeleiders. We hebben ruime ervaring in de zorg voor mensen met een beperking en in het begeleiden van mensen in hun werk. Deskundigheid, betrokkenheid, humor en geduld zijn trefwoorden in onze manier van begeleiden.